از خطرات تزریق بوتاکس تقلبی چه می‌دانید؟ جاده کندوان به سمت کرج یک طرفه شد حدود ۵۰ درصد مبتلایان به فشار خون بالا از بیماری خود بی خبرند! غلبه بر استرس و اضطراب با شربت زعفران و سنبل الطیب واژگونی اتوبوس در اتوبان قم- تهران یک فوتی و پنج مصدوم برجای گذاشت اعترافات تکان دهنده پسر جوان درباره قتل هولناک مادرش قتل فجیع پسر ۲۰ ساله با ضربات چاقو| ۲ متهم بازداشت شدند ۴۰ ایرانی در عربستان بستری شدند | هشدار گرمازدگی به حجاج «کمر درد» چه زمانی نیاز به جراحی دارد؟ تازه ترین جزییات از شهادت پلیس دهه هشتادی به دست سارقان در خرمشهر جزییات غرق شدن مرد جوان به خاطر نجات یک کودک اختلالات تیروئیدی در زنان ۸ تا ۱۰ برابر بیشتر از مردان است حریق منزل مسکونی در مشهد دو مصدوم بر جای گذاشت (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) + تصویر جزئیات آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در شاندیز | چهار ایستگاه آتش‌نشانی از مشهد اعزام شدند (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) + تصویر پیداشدن جوان مفقودشده در خواف پس از ۲ روز جستجو (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات توقیف خودروی «بنز» قاچاق در مشهد
سرخط خبرها
یک مسوول بهداشتی:

بیش از ۱۸ میلیون ایرانی دارای اختلال روانی

  • کد خبر: ۱۱۱۷۶
  • ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۰
بیش از ۱۸ میلیون ایرانی دارای اختلال روانی
مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس آخرین بررسی‌های انجام شده بطور متوسط ۲۳ درصد افراد جامعه به اختلالات روانی مبتلا هستند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دكتر ندا اخروي افزود: اختلالات خلقي، اضطراب، روان پريشي، اختلالات جسمي، اختلالات ناشي از مصرف مواد مخدر و الكل، افسردگي و اختلالات جنسي از جمله اختلالات روانپزشكي به شمار مي روند.
وي اظهار كرد: درمان برخي اختلالات رواني طولاني مدت و بين شش تا 24 ماه به طول مي انجامد.
وي گفت: اختلالات رواني نيز مانند ساير بيماريها با تشخيص و انجام امور درماني قابل علاج هستند اما نگرش غلط و انگ بيماري رواني در بسياري مواقع مانع از برخورداري اينگونه بيماران از خدمات تخصصي روانپزشكي مي گردد.
مدير گروه سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد دانشگاه علوم پزشكي مشهد ادامه داد: امسال شهرستان قوچان و دو شهرستان زيرپوشش دانشگاه هاي علوم پزشكي تبريز و كرمان از آبان ماه امسال طرح تجميع خدمات سلامت روان را به صورت آزمايشي اجرا مي كنند.
وي هدف از اجراي اين طرح را ارتباط نظام مند دو حوزه بهداشت و درمان در شناسايي و ممانعت از خروج بيماران مبتلا به اختلالات رواني از چرخه مراقبت ذكر كرد.
وي بيان كرد: در اجراي اين طرح بيماران دچار اختلالات رواني توسط مراكز سلامت جامعه، شناسايي شده و تحت مراقبت، درمان و پيگيري قرار مي گيرند و در صورت نياز به خدمات تخصصي به مراكز تخصصي سلامت روان شهرستان معرفي مي شوند.
وي گفت: در اين راستا بيماران علاوه بر برخورداري از خدمات روانپزشكي و روان‌ شناختي از خدمات آموزش خانواده، مددكاري و توانمند سازي براي بازگشت به جامعه نظير كاردرماني، گفتار درماني و مراقبت در منزل برخوردار مي شوند.
دانشگاه علوم پزشكي مشهد با 15 شبكه بهداشت و درمان، هفت دانشكده، 46 مركز تحقيقاتي و 23 بيمارستان قطب پزشكي شمال شرق كشور به شمار مي رود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->